22:21

Sifu FB Ads

Sebelum den beli tiket untuk joint seminar Missing Chapter 3.0 pada 28 November 2015, den tatau pun apa tuh FB Ads. Den ternampak a few tim...

The Lessons

Banyak perkara or pengajaran yang den dapat dari novel The Last Empress: 1. masa Russia, Britain & Perancis nak takluk China pa...
04:30

The Last Empress by Anchee Min

Rasanya nih buku yang paling best meletops yang den baca tahun nih setakat nih. Den started baca buku nih petang semalam. Den abis baca...
15:55

Fast & Furios 7

Den tak pernah tengok ceite Fast & Furious penuh. Mana-mana installment pun la. Tengok mesti sekerat-sekerat. Sebab nya movie genre c...
22:46

Daftar Haji Melalui KWSP

Orang lain gamaknya dah mendaftar untuk pergi haji dah lama gila dah. Den dengan buong baru je mendaftar dalam tahun nih. Niat kat hati...
17:04

Books by John Grisham

Den tak ingat sape yang introducekan buku nih kat den tapi once dah baca The Firm den langsung jatuh chenta dengan buku-buku oleh John Gr...
16:59

The Monkey King

Movie nih mula tayang kat panggung wayang 31 Januari 2014. Kitaorang baru tengok sekarang. Biasa la kitaorang memang camtuh. Cerita dah...
15:48

Shaun The Sheep Movie

Sejak-sejak ada anak nih, asyik je la tengok ceite pasal movie budak-budak je. Cenggini la bila ada anak-anak. Tapi surprisingly movies ...

Medical Cards Bajet

Den amikkan Medical Card untuk F dengan Prudential Takaful & A dengan AIA Takaful tahun nih. Nape amik medical card walopun den &am...
22:32

Skin Tags Removal

Ada orang kulit dia memang takde masalah langsung. Den ada problem skin tags kat muka, leher & dada. Doktor kata den punya skin tags ni...

iCity Shah Alam

Ceite malam menjelang merdeka, 30 Ogos lepas. Lepas Maghrib, ajak buong lepak kat kedai mamak biasa tuh. Sekali tuh buong kata moh ...
Powered by Blogger.