DinoHauz at MyMarket

Masa dapat info dari group whatsapp kursus MARA tentang program MyMarket nih, den macam teruja nak joint tatau pasai pa padahal barang ya...
13:06

The Book Thief

Movie tahun 2013 yang agak heavy tapi best jugak. Ceite pasal budak pompuan Liesel, umur 10 tahun & orang-orang yang rapat dengannya...
12:00

Goosebumps

Semalam kitaora ng tengok movie nih. Den pilih dvd nih kat kedai hari tu h sebab ada Jack B lack.   Ceite pasal Zach yang baru berp...

Busy

Lately tak sempat-sempat nak update blogs & buat banyak benda-benda lagho yang den suka macam tengok movie huhuhuhuhu. Busy dengan ...
15:32

Kempen Si Warna Warni

Rupa-rupanya kempen menyimpan base on kale duit nih dah 3,4 tahun jadi trend yek. Den nih memang la sokmo ketinggalan. Pertengahan tahun...
16:55

The Good Dinosaur

Best movie nih even untuk adults cam den & buong nih ha. Walopun dinosaurs nya memang macam kartun skit tak macam dinosaurs dal...

Reading Challenge 2016

Alhamdulillah tahun 2015 den dah berjaya mencapai checklist membaca 1 buku 1 bulan (den berjaya baca 27 buah buku + 1 ebook sepanjang tahun...

Yang Mana Satu

Baru je nak masuk gear 1 dalam nak membaca buku untuk tahun 2016 nih. Tata u la dapat baca berapa buku. Nak capai bilangan buku macam tah...
16:57

The Dinosaurs From Langkawi

Kalo dah namanya peminat tegar dinosaurs, kat mana-mana dia pergi, kalo terjumpa dinosaur, memang la dah jadi wajib kena beli. Masa kelua...
Powered by Blogger.