Sibuk

Kita nih celah mana agaknya kita tak sibuk kan? Masa kita budak-budak macam anak den tuh kita sibuk main sampai tak nak tido. L...

3719 Whatsapps

T uh adalah jumlah whatsapps yang den terima dalam masa 1 minggu tab den rosak. Handphone pun rosak jugak dalam masa yang sama. 2 in 1 sa...

Things To Do

Puuih….puihhh…puuihh…dok tiup debu dan habuk yang dah mula nak bertapak kat blog den nih ha. Jahat tau depa nih. Den lepa je skit. Depa p...

Batman vs Superman

Masa on the way pegi keje, kitaorang dengo la radio. Sempena tayangan movie Batman vs Superman kat panggung, ada satu slot kat radio Mix ...
Powered by Blogger.