13:47

The Magnificent Seven

Gamaknya Hollywood sekarang dah tatau nak buat ceite ape yek. Asyik buat semula atau remake je la keje nye. Sama la untuk movie nih. Rema...

Yuran Nursery

Tadi tanye owner taska budak-budak nih tentang yuran nursery yang kena bayaq kot-kot ada OT. Teacher kata tak dak OT untuk bulan nih tapi...

Rezeki Perubatan

Petang semalam dapat memo daripada Unit Pentadbiran maklumkan Lembaga Pengarah opis dah approved nak naikkan kadar perubatan panel klinik...
16:43

Escalated Out Of Control

Semalam masa nak check bayaran untuk Balance Transfer (BT) kad kredit A, den tengok ada tulih kat online system tuh pending activation of...

Rezeki

Jumaat dan Sabtu lepas, den ikut program kualiti dan kuantiti sumber air opis den ke Kalumpang Resort, Hulu Selangor. 1 jam lebih jugak l...

Duit dan Cakar

Nak Jadi Kaya Dok tengok rancangan Majalah 3 pasal mengambil madu dengan in laws, buong dan kiddos. F : Orang tuh panjat pokok bu...
12:40

The Godfather

Movie nih orang lain dah lama tengok, den baru la ada kesempatan nak tengok baru-baru nih. Movie nih kalo ikut ranking kat internet t...

Terpleot

2 minggu rupanya den tak update blog. Terpleot due to lots of reasons tapi alasan yang terutamanya adalah menjadi terlajak malas tatau ke...
Powered by Blogger.