Koh Lipe Short Getaway

It's a wrap for Koh Lipe short getaway.

White sandy beaches.

Breathtaking views.

Beautiful sunset.

Tak sempat tengok sunrise sebab sakan membuto kat chalet.

A dose of vitamin D (well...terlebih vitamin sebenonya sampai sunburn).

Colourful corals (walaupun terkial-kial nak snorkeling nya. Banyak tertelan air laut daripada tengok corals gamaknya).

Great foods full of cholesterol (mau setahun kena eat clean ni) tapi bapak super mahal sebab harga pelancong. 

Thai massage (eventhough most of the time I thought the masseur might break my bones).

Lepaking and gossiping.

And of course planning and conspiring for the next getaway (walaupun duitnya ala-ala mengerikan). Teruk betul perangai kan? Tengah bercuti pun dok merancang nak bercuti lagi hhahahhahaha….dasar sunggguh.

Thanks travel buddy for the memories.

Nanti bila den ada kesempatan yang entah bila tuh den akan share cerita tentang trip ke Koh Lipe pada 7 - 9 Mac 2019 yang lepas ye.

Trip ni den boleh dikatakan sebagai early birthday present untuk diri sendiri.

No comments:

Powered by Blogger.